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Galo Leonardo Cerda Mejía
Galo Leonardo Cerda Mejía
Docente Ocasional, Universidad Regional Amazónica – Ikiam
Dirección de correo verificada de ikiam.edu.ec
Título
Citado por
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Año
Diseño Del Proceso Para La Obtención De Ácido Cítrico a Partir Del Bagazo De Caña Disponible En Pastaza, Ecuador
H Tuquerres Curipallo, G Cerda Mejía, V Tenemasa, K Diéguez Santana, ...
Centro Azúcar 47 (2), 86-96, 2020
82020
Simulation strategy to reduce quality uncertainty in the sugar cane honey process design
VC Mejia, AP Martínez, EG Yordi, GC Mejia, KD Santana, IB Cortés, ...
Ingeniería e Investigación 41 (1), 1, 2021
72021
Automatic Control System for Cane Honey Factories in Developing Country Conditions
VC Mejía, GC Mejía, OG Rubio, IB Cortes, EG Yordi, BO Tenezaca, ...
Processes 10 (5), 915, 2022
42022
Procedure for the determination of operation and design parameters considering the quality of non-centrifugal cane sugar
VR Cerda, E Guardado, GL Cerda, R Vinocunga, A Pérez, E González
Entre Ciencia e Ingeniería 16 (31), 43-50, 2022
22022
Remote monitoring of operational parameters for the cane honey production process.
OE Guijarro Rubio, VR Cerda Mejía, I Benítez Cortés, GL Cerda Mejía, ...
Lámpsakos, 2021
22021
Innovation in Materials: Key Steps for Algorithm Selection in Predicting Mechanical Characteristics through Machine Learning
G Cerda-Mejía, KD Santana, J Ruso
MDPI, 2023
2023
Trends in Nanoparticles for Leishmania Treatment: A Bibliometric and Network Analysis
G Mazón-Ortiz, G Cerda-Mejía, E Gutiérrez Morales, K Diéguez-Santana, ...
Diseases 11 (4), 153, 2023
2023
EVALUACIÓN DE LA EFICIENCIA DE UN SISTEMA DE SECADO SOLAR DIRECTO PARA GRANOS DE CACAO EN TENA
RG Maygualema, GLC Mejía, JMR Obregón, VRC Mejía
Revista Centro Azúcar 50 (3), e1034 (7/9/2023)-e1034 (7/9/2023), 2023
2023
Physico-chemical properties of nanoparticles. A brief review.
G Cerda-Mejía, KD Santana, J Ruso
MDPI, 2023
2023
Biosynthesis of nanoparticles. A brief review for potential biomedical applications.
G Cerda-Mejía, G Mazón-Ortiz, K Diéguez-Santana, J Ruso
MDPI, 2022
2022
PRODUCCIÓN DE GEL HIDROALCOHÓLICO EN TIEMPOS DE COVID-19, OPORTUNIDAD PARA DISEÑAR EL PROCESO QUE GARANTICE LA CALIDAD
V Cerda-Mejía, E González-Suárez, E Guardado-Yordi, G Cerda-Mejía, ...
Centro Azúcar 48 (3), 88-97, 2021
2021
Thermal efficiency analysis of a discontinuous distiller for Ocotea quixos from Amazon Region of Ecuador
GC Mejía, VC Mejía, AP Martínez, J Domínguez
Proceedings of MOL2NET 2018, International Conference on Multidisciplinary …, 2018
2018
MOL2NET'22, Conference on Molecular, Biomedical & Computational Sciences and Engineering
G Mazón-Ortiz, G Cerda-Mejía, K Diéguez-Santana, JM Ruso
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–13